ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, October 30, 2008

OpeN HouSe SePanJanG SyaWaL

Abis jer ct raya byk tul aku mendpt jemputan ke rumah terbuka..menda2 camni bukan selalu pun dapat rai..setahun skali jer..lagi2 makan free..rugi kalo x join..hehe..first open house (11/10/08) yang aku pergi di Mahsing,subang u5,dekat jer ngan kawasan umah aku..aku pergi ni pun sebab temankan kak Mida maser tu coz ni umah opismate dia..aku tukang tunjuk jalan jer sambil2 leh mkn free..pas mkn, aku n Kak Mida terus ke presint 9,Putrajaya plak utk open house ke 2 pada hari itu..ni open house kak Aisyah..x sangka tul leh plak minah ni wat open house..mesti dia dah kaya skrg..almaklumlah dah jadi pegawai...moga2 makin murah lagi rezeki dia..bodek ni kak Aisyah..paham2 jerla ek..hehe..Malam tu aku tdo umah makcik aku di Subang USJ coz nak balik umah semua housemate x der..tp biler on the way nak ke umah dia suh smbung raya lagi coz dia masih lg beraya..malam br dia balik..aku pun pk2 la manerla tempat nak p lagi ni..dahla sensorg dah..last2 aku terus ke rumah Yatt di Seksyen 6,s.alam..kebetulan yatt wat roti jala time tu..sedappppp....


Masa Deepavali baru ni abg Lias opismate aku pun wat open house..dlm kul 2.30pm,aku,k Shanaz,aini,wati,Fadil,Azmir n Za smp kat umah abg Lias..memandangkan perut tgh lapar maser tu, masing2 x hingat dunia la melantak..aku plak br jer smp dr Jengka n terus follow diorg..memang sedap sgt la mkn coz perut sgt memerlukan isi..hehe..


Lepas merasa semua makanan kat umah abg Lias,kitorg semua kecuali Fadil n Azmir (diorg p umah abg Shah kat Kajang) terus ke Klang umah Man utk menyambut Deepavali..alang2 beraya sekali arung jer semua wat..almaklumlah masing2 lum ader komitmen lagi..hehe..so suker sgt la kalo dapat jenjalan ni...sampai umah man dah kul 5.30pm...ni la first time aku p umah member india coz ni la first time aku ader member india..layanan yg diberikan pun baik..lagi2 mak dia..auntie memang sporting..tp disebabkan kitorg smp dah ptg so tinggal tosey ngan putu mayam jer lagi..tp geng2 aku ni bedal jer aper yg ader depan mata..janji leh makan..


3 comments:

arfahadnan said...

raya sakan..
bukan setakat raya puasa jer..
ngan deepavali sekali sapu..

anis's said...

hehe..biaser ler..kan duduk dlm masyarakat majmuk..kenala semua sapu..

Lgmo said...

Interesting blog... Good reading. Have a look at my blog http://www.online-money00.blogpsot.com, it is possible that you can make about $100 a day from your own blog. Have a look...