ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, December 13, 2011

ombAk riNdu...:):(

Malam kau bawalah rinduku..Untuk dirinya yang jauh dariku..Agar dia tidak kesepian..Selalu rasa ada cinta agung...
REDHA ITU IKHLAS...PASRAH ITU MENYERAH....sangat touching kan kata2 ni...setouching penonton2 yg majoriti kata sgt the best la citer nih!!..


                                                   


and more comment from my frens says sblm aku pegi tgk coz aku tgk 5/12..kira hari ke 5 tayangan dah la kan...:-

"best siottt...aku nangis..best sgt citer nih..gabungan yg mantap..watak izah menjadi..x rugi aku tgk smp 2 kali..kalo astro first kuar nak layan lagi...kalaula laki aku cam hariz dlm watak tu..bestt sgt..puas nangis..raser boleh kurus kalo nangis..ko kena tgk nis..ko kat minat aaron..mesti ko lagi meroyan dr aku.."

pastu aku baca kat twitter..mak aiii..semua pakat nak repeat tgk..kat fb..semua citer bab nangis..pastu wartawan siap tulis yg david teo pengarah tu sebak okeh..wow!!so dramatik..dlm otak aku dah set..giler touching citer nih!!nak tgkkk nak tgkk..mesti tgkk!!

aku beli tiket awal..hari first kuar kt wayang aku dah beli 3 tiket..utk aku..art..n ct..tapi last minute art x jadi n digantikan oleh kak ima..maka pas kejer isnin tu aku terus gerak ke wangsa walk..naik jer tangga menuju kat tmpt tiket tu dah terpampang patung aaron..maya n lisa..giler ensem aaron kat patung tu..sgt ensem okeh!!(sambil ketap2 bibir)..hahaha..nak meroyan dah time tu..baru tgk patung okeh..belum lakonan abg long syg tu berlakon..pasti mantap!!

ok citer dah nak start..ct ngan kak ima dah ckp nak tgk airmata pompuan saper jatuh dulu..ct duk tgh2 antara kak ima ngan aku..ct aku memang kenal jenis x der perasaan..so layannnn...ok first  tgk aaron kuar ms kat disco aku dah..ohhh..ensemnyer la si aaron ni(sambil senyum sorang2)..hahhaa..pastu time maya kuar aku dah tgk gaya tudung dia cam makcik2..makcik2 pun lagi cantik pakai tudung dari dia..huh!sgt x kemas..tp org dah cntik..pakai kain batik lusuh pun tetap nampak ayu kan..ermm..redha di situ..kakakaka

layn lagi..pastu part kat scene sawah padi..ct kat sebelah duk puji keindahan alam..agak bising dic2 dan mula mengganggu keconcentration aku disitu..berangan aku x sampai..ciss!!pastu part lisa smp kt airport..aku dah nak tergelak ngan fesyen rambut lisa..tp aku diam tapi ct plak duk ckp ala kelakarla rambut dia..haha..aku dah gelak kat c2..keconcentration dah nak lari..pastu terusla layan citer tu utk mencari keburukan artis2..hohoho..feeling x smp okehhh!!lagi satu baru nak touching..dah kuar part lain..eeee..

pastu aku plak x suker maya..langsung x dtg feel la..ngan pakai tudung serabai camtu..ishhh!!buta ker hariz kan..hahaha..cer pakai tudung masuk cam nora danish dlm tentang dhia tu..sure kemas..lagi nampak ayu okehh!!
tapi lisa tetap cantik..bab dia menjerit aku gemor..hahhaha..sebab memang sesuai org meroyan camtu...kakakkaa

so citer ni x dtg kebessan dlm jiwa aku..coz x braper nak layan coz aku x minat citer cinta terlebih..kalo citer kekeluargaan sure..nangis sedu sedan cam aku layan tentang dhia..padahal part ayah dia mati kena santau jer pun..lap2 air mata ngan selimut mula2..pastu dah raser2 ingus nak kuar..so cepat2la amik tisu..bengkak okeh mata i pegi opis..;p


butttttt...antara scene yg aku sgt suker adalahhhhhh...phewwwwwwww...sambil senyum2 layan muker aaron yg leh wat aku cair okeh..ahakssss
bayangkan aku dapat nikah ngan org camni...au wuuuuu....mood gediksss..hahaha

bayangkan aku dibelai camni...haaaa tuiiiiiii...cam dapat jer..hahaha

au wuuuuuuuuuu...ngan patung pun jadila...hahhaha...sian saya kan...;p
i like ur style..wink2..:)


3 comments:

eT said...

akak..kekek2 et gelak baca en3 nih...hehe
tp mmg romantik giler kan kalo dibelai manja gediks gitu...huhu...
adui la abg harris...eh silap...abg ikram...muahahaha

~izan~ said...

hahaha! satu2nya review OR yg buat penerbit n pengarah dia yg menangis ekekeke!

anis's said...

et: hahaha..et maner leh dah abg hariz..abg ikram okeh..lalalalaaaa..peluk dia kuat2 yer..kakakaa

izan : akak x nak la dia nangis izan..akak nak wat diorg meraung kalo leh..muahahhahaa...