ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, February 10, 2010

My Lovely Snowwhite NoW

Oh Ho Hoiiiiiiiii....sukernyer hati...akhirnyer aku dapat menacap gak my lovely snowwhite...ermmmmm...puas hati...wpun pasni cam kena ikat perut skit tapi aper ader hal..janji aku puas hati...asyik rindu jer kat dia sejak dah cantik ni...pegi kejer tgk dia..balik kejer tgk dia..usap2...ronda2..hehehe...nampaknyer dia kena berkurung dulu la sebab 2 mgu ni not my turn okeh..so snowwhite aku dendiam jerla kat umah...nampaknyer raya cina ni aku drive balik jengka ngan my new snowwhite look ler..hehehe...suker2...harta aku yg aku sayang sgt2...muah2..
sayang dier...mmmmuuuuahhhh...
kau lah nyawaku...tanpamu aku susah nak balik jengka selalu...wink2

6 comments:

izanpyus said...

wah,rim enkai ke kak?

bp ribu tu? :D

izanpyus said...

eh2..ada spoiler...hihi..mcm izan punya la...izan pasang ari tu RM380 jerk...akak pasang baper? mesti mahal tue...

eT said...

hehe...ada sayap la kak..makin tinggi la kete akak leh terbang..:p

anis's said...

izan: bab2 reger nanti kiter citer bwh pokok ketapang yer dik..kat cni x seshuaiii....

et:x ckp tinggi lagi 2 et...kena pk nak letak sayap cam kapal terbang kat maner plak pasni...hehehe...

izanpyus said...

wah..ni mesti mahal giler nih...nak tikit duit kak..nak beli rim keta izan haha

anis's said...

izan ader en somi..mintak jerla..akak ni tahan perut tau nak dapat mender alah ni...huhu..