ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, November 10, 2008

Taman Melati, Gombak

Semalam (9/11/08), aku n k shanaz pergi ke majlis perkahwinan ida yakni officemate aku kt taman melati ,gombak..kitorg bertolak dlm kul 12 tp singgah subang perdana jap coz k shanaz nak cr sarung kaki..almaklumla smlm dia pakai kain terbelah..nak cover la 2..hehehehe...

Sebelum memulakan perjalanan..

k shanaz n me

Tapi sebelum ke umah ida kitorg kena amik aini dulu kat putra gombak..kami smp umah pengantin dlm kul 12.45pm tp maser tu hujan tgh lebat...lauk2 pun sedap di tambah ngan perut yg dah lama berkeroncong...dekat nasi dah nak abis pengantin smp..siap bertombak lagi..hehe..kelassssss..

pasukan silat pengantin..siap bertombak...





pasangan ida dan sazali sedang di arak..

hajar jadi pengapit time ni..nak amik berkat ker jar..hehe..


Tapi yang pasti aku,aini,k shanaz n k lin yg over posing dr ida..hehe..zassssss.....

Posing sebelum balik..

Balik dr kenduri, aku,aini ngan k shanaz pergi ke KL sentral utk membeli tiket keretapi ke Arau..tp walau di mana berada posing tetap posing..hehe..

7 comments:

niza said...

walau di mana sahaja...memori terindah tetap di rakam....
itu yang penting....:)

arfahadnan said...

ya Ampun.. kat taman melati ker?
apsal ler tak singgah jer amik saya kat LRT wangsa maju yg beberapa minit jer dari taman melati tu..
ish..ish..ish..

anis's said...

anis kan za..sentiasa merakam segala saat manis mahupun sadis..

aper la ko ni art..kan akak dah ckp awl2 nak p taman melati, gombak..lain kali alert skit ek..

Jurukaka said...

Gambar possing ajer huhu.. lain2 gambar laa taruh.. :D

anis's said...

jeles ker en rizal..suker ati i ler nak letak gbr posing..almaklumla gbr u x der..hehe..

Xianaz said...

to all yg gedik2 santai kat pelamin tu termasuk la i (writer)...hopefully cepat2 kawin and lawan timang anak...jgn timang anak kucing sudah laa...

anis's said...

gedik memangla dah tahap santai..tp nak wat camner..jejaka idaman hati,usus,buah pingagng x dtg2 pun bertanya kesihatan adinda di sini..haha..