ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, February 28, 2014

CeriTera aku dalam tahun 2013

Assalamualaikum uols..

Dah lama x update blog..kalo update just iklan jer..last updated bulan September thn 2013..pastu aku beezii se beezii beeziinyer…nak semput..wat thesis cam nak mati..tp Alhamdulillah..berkat kesungguhan..kesabaran..keberiaan aku nak abiskan study..now wpun lum officially graduated lg but I’m successfully finished my MBA..hoyeayyy..#sambil angkatangkatkening

Thn 2013 byk betul yg berlaku and tanpa disangka..betul la pepatah kita hanya merancang tapi ALLAH SWT tahu segala-galanya..dia yg menjadi penentu kehidupan kiter samada baik atau buruk samada berjaya atau tidak..tp seriously aku jugak banyak benda yang x disangka berlaku pada diri aku thn lepas..tak pernah terpk pun yer..

Thn 2013 aku berjaya jalan2 ke 4 buah negara..singapore..vietnam..indonesia and thailand..semua Negara asean..x per..lepas ni leh kumpul duit and kerja rajin2 lagi..in shaa ALLAH byk lagi negara lain leh terjah lagi pasni..aamiin..leh ajak suami plak..ngeh3…semua Negara kecuali Thailand jer aku x bwk mak aku sama..yg lain bonda always disisi..Langkawi 2 kali aku p thn lepas..kuat jalan kanssss…
 
Langkawi Jan 2013 (abis jer exam mesti nak pegi jalan2..barula lega and ilang stress..:))





Singapore Feb 2013 (syiokkk woo p USS..puas main roller coaster :))




 Vietnam March 2013 (puas minum air kelapa..haha)

 
 
 
Jakarta-Bandung May 2013  (shopping la..aper lagi..:))

 













Langkawi Jun 2013 (abis exam jugak..destinasi pilihan..my favorite place..:))




Bangkok Nov 2013 (Annual Dinner office merangkap company trip..:))





Saper sangka tiba2 aku kenal ngan lelaki yg dah selamat dah jadi tunang aku skrg..dr aku single mingle dah dekat 3 thn..tetiba muncul lelaki ni yg memang aku menyampah..meluat..benci giler ar wa cakap lu..memang kesopanan dan kesusilaan x wujud langsung sejak dia nak kenal ngan aku..tapi berkat kesabaran dia and maybe dia memang ditakdirkan untuk aku (In Shaa ALLAH..x lama lagi aku menjadi tulang rusuk kirinya..aamiin..#jiwanglapulak..haha)..aku boleh terima dia..istikharah penting sgt uols..untuk ketenangan..supaya hati kita bersedia luar dan dalam..aku buat..wpun x dapat petunjuk betul2..tapi hati aku tenang..kitorg x declare pun..tau2 dah rapat..almaklumlah dr benci menjadi sayang..au wuuuu..anis dah cair okeh..kakakaka..giler kau..anis yg selalu nak menang dah pandai slow tone skrg..sikit la..hahaha..doakan yang terbaik utk kitorg yer semua..aamiin..


Engagement Day 11.12.13 (My fiance la nak sangat date ni..cantik katanya..:))







gambar en tunang yg full aku sorok dulu okeh..kasi tunjuk tangan jer dulu....nanti x surprise pulak..ngeh3..:))
 
Thn 2013 ramai kawan2 sekeliling aku dapat first baby..syiokk kan..rezeki dari ALLAH..ader yg kawin 2 3 thn br dapat baby..alhamdulillah..aku pun tumpang happy ngan diorg..:)

Semoga thn 2014 memberi seribu keberkatan dan kerahmatan untuk aku dan anda2 semua..kena ingat..walau sesusah mana kita..ALLAH pasti dtg membantu..Dia yg maha kuasa..

Semoga kita diberi kesihatan yang baik..panjang umur..murah rezeki..dan dapat melaksankan tugas kita dengan sebaik-baiknya..aamiin..#sayasayangmaksaya


6 comments:

Anonymous said...

And there are true i - Pad fans out there who will never let
go their master piece no matter what Google come up with.
New competitors like Samsung and Motorola are trying to get the market
share and somehow they try best for future extension Android HTC offering 4G plans with build next generation phones for all major cities and 4G
technology such as Wimax network, AT&T's and the latest one is Verizon LTE network.

In every scenario, you must pick up you weapon, and read the job brief carefully,
try to end all the jobs.

my web page: Jurassic Park Builder Hack ()

Anonymous said...

Wow, fantastic blog format! How long have you ever been blogging
for? you made running a blog look easy. The overall look of your site iis excellent, let alone
the coontent material!

Here is mmy web sire member herbalife

Anonymous said...

If you reside near a forest, you can also keep away wild animals from entering your home like deers, crocodiles, bears,
pumas, tigers, lions, among other wild animals.
A tree or large branch will dominate the potency of
any fencing material so inside a storm fences will lose.
A month or so later they moved to the house, and
installed a fence.

My homepage - pool fencing hatfield

Anonymous said...

That's how we get the island, 2 slides and 66 hundred pounds in this one.
Some factors to consider when getting started: Skill
RequirementsSafetyFeaturesDo you have the traditional mission style.
Hot Cross Buns Hot cross buns, one wood loft bed a penny,
two a penny, hot cross buns. A penny for a needle, that's the
way the baby can start getting interested in wood loft bed activity centers and
stuffed animals. Where is she This poem is beautiful.


Also visit my blog post - Lit Enfant Blanc

Anonymous said...

Wow, superb blog structure! How long have you ever
been running a blog for? you made running a blog glance easy.
The full look of your web site is great, as
smartly as the content!

My blog diets - w3ightl055.com,

Milena said...

I love it, it's information with high values