ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, December 21, 2012

ujung tahun yg penat

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...:)

lamanya x update blog kesayangan ni..well...terpaksa menjadi seorang yang bz di penghujung tahun 2012 ni..aper nak buat..pilihan ditangan seniri kan..:)

so di kala 2012 nak melabuhkan tirainya..aku dengan terseksanya berada dlm keadaan yang tak berapa bahagia..huhuhu..aper taknya..assignment yang manyak plus susah plus kena taip plus kena paham plus kena kejar due date..ohhhhhh sgt penat plus tenat....tapiiiiii....aku yg cari jalan camni..so kena rempuh jugakla plus kena redah plus kena redha..smile without speak without shout...:)

kejer kat opis awal bln 12  memang manyak gilez ..and nasib aku x gilez la time ..aper taknyer..kat opis dah mengadap kejer yg memeningkan..blik dah agak lewat..pastu malam nak ngadap asgnmnt...oh memang leh sewel la..haha..but pas appraisal kejer opis dah makin kurang..so lehla aku sambung wat asgnmnt yg masih berbaki smp ke final exam nanti..nak mengadap research yg aku rs penat nak mampus tp kena gakla ngadap wapun bebelan tetap kuar dr mulut and hati..hahaha

weekend tak bermakna langsung bagi insan yg bernama khairuamisah a.k.a anis a.k.a anisss jessica ni..daily aku penuh..sepenuh penuhnya..memang pack wat kata org putih..penuh bak kata org melayu..badan dah super duper flat kepenatannya..bukan super duper flat kekurusannya yer..tang tu tetap maintain gebuss...lalalallaa....

musim buah aku bantai makan segala buah yg ader ditawarkan di depan mata..memang walla dapat merasai kenikmatannya..juga memang walla biler suara terus ilang laksana itik serati yg sedang mengerang nak mintak belai..boley?pastu bertukar ke arah menjadi suara seakan khunsa..hahaha..cam aku penah dengar jer khunsa berckp..;p..seakan dh keruan disitu..

2013 semakin menghampiri..i have so many plan for next year...:))))))


11 comments:

eila cun said...

haha...penat berbaloi xpo nisss,,,

Khairuamisah Mat Said said...

berbaloi jugak la..tp yg study br nak start exam diz week..doakan aku yer eilah..:)

eila cun said...

amin...semoga ko exam dpt jwb..biar pointer gempak gitu...

Khairuamisah Mat Said said...

amin..thanks eilah..sayang ko..muahh..:)
rindu ar kt ko

eila cun said...

aku ade didepan mu...hihihi....

Khairuamisah Mat Said said...

hahaha..kalo yer..aku dh peluk ko tau x?;p

Anonymous said...

haaaaa???(dengn muka terkjut..)bilo lh blh jupo...

Khairuamisah Mat Said said...

hahahha..ngader ko ek..bukan kalo jmp mesti salam ukhwah peluk cium ker..

aku free nanti aku dtg kelantan ek..make sure bawak aku jalan2 ..:)

eila said...

aku xbawak ko jln2..aku bagi keter suh ko drive sendiri lagi...hahahha....aku jd ko pilot...ko yg drive..kwang...kwang....

Khairuamisah Mat Said said...

hehe,,leh jer..tarak hal..make sure keter auto..keter manual reject

eila said...

hahaha.....bereh.....tp kecik jr loh.....