ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, November 23, 2011

layan BAdai SEmalam with member study

dr tempat aku nih gbr di capture

malam ahad lepas bersamaan 20 november 2011...atau dengan no cantiknyer 20112011...aku,art.izan et telah meronggengkan diri ke istana budaya utk menonton teater badai semalam...first time ni aku,izan and art layan teater..et dah byk kali...aku tergerak nak layan teater ni coz ader aaron aziz okeh..lagipun dia pun first time berlakon teater...sama kan..first time jugak...erkkk!!!hahahhaa

pas maghrib aku tunggu art pickup aku..terus ke marc residence klcc utk amik izan n et kat c2..dlm kul 8pm elok2 smp istana budaya..org memang ramai okeh..almaklumlah pelakon2 dia semua walla..ader aaron aziz!erra fazira!umie aida!fizz fairuz!dan ramai la lagi....
sAMPAI2..bergambar...wajib okeh!!
aku ngan art beli tiket 90 hengget...kena tipu okeh..ingat yer2 tiket murah dah abis..ceit!nyesal aku beli awal..huh..x per..demimu aaron..ku redha..hahhahahaa...aku memang meroyan abis la biler tgk aaron..sgt3 hensem okeh!!sangat!!!izan..et  ngan art geleng kepala tengok aku..hahaha..nak wat camner..teramat tough okeh!!!adoiyaiii..sedikit bengang coz x dapat amik gbr ngan aaron..org teramat ramai ngan kamera dslr masing2..aku cuma olympus comel sajor..nasib ado..;p
aku n art..ngan tudung main letak2 jer kat kepala aku tu..ala2 hana tajima yg x jadi..kakakka
kaki erra fazira sgt cantik!!aku suker..eh aper ni asyik puji artis jer..ke laut okeh...hahahha
ok2,,jalan citer dia very the biasa sgt..cuma kekuatan ke arah pelakon2..watak emelda sgt menjadi yg aku raser nak tenyeh lada burung yg mak aku tanam jer kat mulut dia..jasmin hamid sgt menjadi lakonan mengghairahkan...au wuuuuuuu...sgt3 menjadi..duk berliuk lintuk menari depan aaron..mengangkang depan aaron..ermm xpasal2 bengkak mata kawan tu after show..hahhaha...tu mata yg kiter tau..tang lain den x taula..hahahaha..dush3..

pas abis show..zoom ngan kamera olympus sajor..not dslr okeh..huhu..janji ado

aku cam biasala..setiap posisi kalo leh nak posing..adik2 aku tu semuanya terpaksa ngikut perangai sengal aku malam tu..masing2 redha...haluuuu...best kan dapat kakak cam akak ni..ka izan..kan et..kan art!!bluwekkk...



terimalah barisan artis2 red carpet pada malam itu...au wuuuuuuuuuuuuuuuu....hahahahhaa

mummycute....sanggup tu tinggal anak2 kat suami..sayang izan..
tak boley blah kan..nak pose alal2 artis gitu...hahha
art..et..aku..izan...

aku di apit oleh ibu n mummy...syiokkkk leh ronggeng2..:)

ibu n mummy..masing2 mempunyai hubby yg very the penyayang...best2..

et dah ngantuk time ni..hehehe


abis zoom dah ni nak tgk aaron..aaron pakai spek itam sebab mata dia tumbuh ketumbit...hahaha..aku dengar dia ckp maser fizz fairus suh dia buka spek...nampak sgt aku beria telek muker aaron kansss...kakakkaka

aaron tersangat ensem okeh!!wpun pakai bj ala2 pagoda tetap ensem!!au wuuuuuu...dah minat pakai aper pun perfect di mata ku...au wuuuuu...hahaha...mengarut!

perut sgt lapar..pas antar izan n et balik..aku ngan art pekena bihun goreng kt red chairs wangsa maju...barula perut x memulas...ngeee...

aper2 pun aku sgt epy leh ronggeng2 ngan kwn2 study aku nih..coz diorg semua sporting..dats y aku ader hati nak ajak kalo nak beronggeng..tapi izan ngan et x leh ajak selalu..diorg dah ader family sendiri..kang x pasal2 aku kena pelangkung ngan hubby memasing kalo aku ajak diorg selalu..hahaha..oh noooo...tapi art x per..sama2 single ngan aku..anytime..anywhere...yeehaaaaaa...



4 comments:

~izan~ said...

kemain akak yer...kipas2 lagi kami haha! kot2 dpt kuar lg akan dtg kan..

apa2 pun tq akak sbb sudi tumpangkan kami dan meroyan sesama mlm tu hehehehe

anis's said...

hahaha..kot2 la pyus baca kan..ader harapan kuar sama lagi..kihkihkih

eT said...

hehehe...mmg best dpt kuar ngan korang sume...sanggup tu...dh la mlm senin...hahaha
AA mmg ensem...hampir nk jerit la nengok live..gegel...hahaha

anis's said...

demi kawang-kawang..semuanya sangup kansss...hehehe