ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, January 26, 2011

semangat mengupdate telah kembali

salam semua...assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh....:)
dah lama jejari runcing ni tak tekan keyboard for creating my story (runcing ker????...jangan pasan okeh!bopren ko bukan khairul fahmi yer nak ader jejari runcing....muahahhahaa)..ador den kesyah!:)))

jeles tul aku tgk blog kengkawan..semua update day per day...aku?????ermmmm...entry semua yg lapuk2..datz y la aku dah kurang nak menggedik depan camera skrg..sebab x der maser nak berblog...sangat2 x besh tau x!life cam x enjoy jer...yerla..pegi kejer wat kejer...nasib fb aku aktif seaktifnyer lagi...sebab leh tutup bukak kan...nak on ym jgn harap la...so so tensionnn...byk citer kwn2 aku dah x tau..bukan x nak amik tau...tp x der peluang nak amik tau...hukhukhukhuk....:(((...so so sad..balik kejer aku duk umah jer..layan tv..almaklumlah umah br skrg ader astro kanzzz...so i layanla tv..yg tu best...kul 10.30 dah duduk di katil beralas tilam empukku...pas2 entah maser biler aku dah ZZZzzz...sedar2 dah subuh...sgt2 nyaman...no gangguan..jiwa kacau dah kurang...cuma stress kejer jer...dulu kejer x stress...but now....tp x per...i skrg dah ader pendengar setia...nak x nak dengar aku citer jer..peduli aper aku...kan???

kenapa skrg aku ader time nak berblogger?jawapannyer adalah.....sebab my big boss dah kuar meeting...x best woooo...dah la meja dia sebelah aku...wpun dia x tengok aku tp aku perasan sendiri yg dia akan curi2 tgk aper aku wat...yg tu aku jd x tenang tu...arghhh!!tak suker!!pas2 mulala sound...anis....pleasela...u can do everything after work...a'ahhh..yerla sgt..life aku mcm sama ngan semua org..no okeh!!aper2 info semua aku dpt time opis hour...dah blik umah info aku hanya berkaitan ngan housemate n also my family...ader paham!!
semua aku wat salah...stress tau x!eee...geram giler!!aku nak nangis tapi air mata aku susah kuar...maybe selalu sgt tahan..smp dia dah malas nak kuar...aku bkn hati batu tp air mata aku dah cam emas plak..susah tul nak kuar...tu lah sebab aku selalu sakit kepala skrg..menahan sesuatu kan...huhuhu...yer ker??

aku heran org yg mudah menangis...aku nak gak cam2..at least kalo org marah sikit leh ngader2 nangis kan...tapi aku...hurmmm...kalo org marah...muker aku lagi nak wat org marah yer...aku wat muker ketat plus tegang plus nak menang aku jerla..dlman dah nak nangis tp kental kan..hohoho....aku akan nangis kalo aku skt hati n aku x mampu nak m'bls..lagi satu kalo aku kena tipu idup2...pas aku gaduh n maki2 bagai...ha time 2 ko x yah susah2 la nak kuarkan airmata emas ko 2...sure kuar terusss....hehehe..

ok la..sambung plak..almaklumlah pas tgk redmummy.com jd blogger paling kaya kan..aku nak gak...tp rasernyer tinggal harapan jerla..sebab still 0.00 okeh dlm akaun nuffnang aku...hakhakhakhak...:))))

2 comments:

izan_cute said...

lama tunggu akak update citer2... akak bz yer...hmm,wanita bekerjaya =D

windu akak... >(^-^)<

anis's said...

bz giler izan..x sempat..tp x per..bos dah approve kalo akak update blog..ngeeee..