ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, January 28, 2011

RinDu BaNgaT!!

adehhh...kalo pepetang camni still duk kat opis mulala aku jd gundah gelana tetiba...dua2 bos meeting..mil dah balik..mino pegi support...aku sepatutnyer dah balik tp memandangkan kena tgu zu kejap..tu yg duk memerap dlm misd ni...after diz we ol nak ke pkns shah alam..i nak cr baju nak pegi wedding peju n also hajar ahad ni...aper ingat pengantin jer ker nak melaram..aku pun nak okeh...ngeeeee

tp aku rindu MF aku...huhuhu...beezee2 aku beezee lg dia...adehhhh...jgn di layan okeh...tahan anis...fuhhhh...jiwa mesti kental!!!chayok2!!

esok kwn baik aku si peju dah nak jadi suami org...alamak..tersedih la plak...maunyer x sedih..first of cozla sebab dia kawin dulu dr aku...2nd sebab pasni aku dah x leh la nk kwn ngan dia cam dulu...bagi aku peju baik..baik ngan aku la..ngan org lain ramai yg x suker dia..tapi aku suker kwn ngan dia..maybe peju x wat hal ngan aku kot...dr sek ren smp sek men form 3 aku sekelas ngan dia...ms darjah 6 dia jd ketua murid..aku penolong dia..naik menengah pun still kwn..tp after pmr kitorg dah lain aliran...aku dapat sains n peju sastera...tp kalo ader xtvt kat sekolah or luar sekolah mesti segeng...

pas spm aku smbung kat uitm jengka..tp danla lower six kejap..peju sempat abis stpm...terus smbung degree kat uitm shah alam...aku pas diploma kat uitm jengka aku smbung degree kat uitm shah alam jugak...kalo balik dr kelas sure aku akan mkn petang ngan peju...bdk2 kelas dia pun tau kitorg kwn dr kecik..kalo mkn mlm kdg2 pas kelas kitorg lepak sama...kalo aku byr air..dia byr mkn..kalo dia byr mkn..aku byr air..cam2 la kitorg...kalo dah dekat kul 11 mulala aku lari kejar pak guard yg nak tutup pintu gate hostel..hehehehe...lawak2..peju x per duk luar..

maser aku present thesis peju sanggup tu dtg kasi support...maybe sebab aku ngan dia sama x der ayah kot..2 aku senang nak citer aper2 ngan dia...kebykan kwn2 study aku mesti kenal dia..tp kitorg memang kwn yg betul2 kwn..baru bestttttttt......kisah family ker..cintan cintun ker..semua aku tau..tp x der la aku nak beria nampak tau kan..peju ni baran..ramai jer kwn2 aku x suker dia...ngan aku dia ok la..maybe aku pun sepe'el ngan dia kot..kui3..cuma jodoh dia smp awl...alhamdulillah...aku doakan yg terbaik utk ko peju...:)..tp peju memang kenalkan aku ngan ayu n tya pendapat aku jugak about his girl..kira aku dah penah semeja la ngan diorg..aku kan..kalo x suker..sure aku tunjuk terus...ngeeee...tp aku rs ayu ok..ok sebab dia baik ngan aku...muahahhaha...ngan org lain ader sayer kesyahhh...hohoho...

sempena ngan perkahwinan dia ni ...aku nak ucapkan...'Selamat Pengantin Baru Peju & Ayu'..Semoga Bahagia hingga ke Akhir Hayat...amin...


ni maser aku konvo..sokongan seorg sahabat..


ha ni la ayu...bakal menjadi permaisuri peju...hehehe..

2 comments:

mamawana said...

Laaa.....sedey kan kwn baik dah nak kawin, tinggalkan kita. Sabar...sabar, insyaallah nanti akan dapat kawan baru yg lebih baik lagi.

anis's said...

hehhee..sedih la jugak..tapi x derla touching sgt..tumpang gembira..hehe..