ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, January 28, 2009

Ladang Sawit

10 comments
Raya cina baru ni aku sempat pergi ladang...aku p naik motor ngan mak..aku raser cam baru pandai naik motor jer biler masuk jalan ladang..kejap2 motor mampus..ish3..seksa tul..abis lenguh2 seluruh badan...tapi best gak..hehe..

Maser smp ader org tgh cok buah..buah pun nampak cam banyak..alhamdulillah..rezeki..lembu2 pun byk tp bukan hak keluarga aku tp org lain..dah lama gak aku x p ladang..asyik x sempat jer biler balik..balik kali ni biler mak ajak p ladang aku terus nak p..tp balik jer dr ladang aku tdo x ingat dunia..haha..penat punya pasal..

Wednesday, January 21, 2009

Langkawi - Day 1, Day 2, Day 3

0 comments

video

Day 1

video

Day 2

video

Day 3

Thursday, January 15, 2009

Today is my mum's besday

6 comments
Malam td aku sanggup tahan mata smp kul 12 semata-mata nak nyanyi epy besday kat mak..hehe..kesian mak coz terkejut tgh tdo..soryla mak ek coz dapat anak yg ala2 caca marba ni kan...hehe..tgh2 nyanyi tetiba ader plak satu suara sumbang tumpang nyanyi sama...saper lagi kalo bkn kekanda yg sebumbung dgn aku la...miss sheeenazzzzz...hahaha...
Thn ni umur mak genap 58..ish3..cepat tul..tp mak maintain younger tu..haha puji mak sendiri..aku nak kasi aper ek..erm3..nak kasi menantu x jmp lagi..aiseyyy...tgkla camner..sabtu ni nak jenjalan ngan za..kot2 la terjumper something special tp dlm palotak ni dah ader menda nak kasi...aper2 pun aku doakan semoga Allah panjangkan usia bondaku dan merahmati setiap aper yg dilakukannya..sayang mak...

-eeeeemmmmmmmuuuuaaaahhhhhhhhh.....-

Tuesday, January 13, 2009

Lembaran 2009

2 comments
aiyoooo dah semakin meningkat usia ni...aiseyyyyyyyyyyyyy....cepat benor maser berlalu...
2008???
ish ish ish..mcm2 menda berlaku kat aku...suker..duker..gembira..merana..ermmmm nasibla kat org yang nama anis ni..nasib kuat jer..kalo x agaknyer dah duk kat tanjung rambutan dah rasernyer...hehehehe....aper2 pun aku kena tabah utk harungi hidup ni...anggap jerla dunia ni pinjaman semata-mata...n anggap jerla semua ni dugaan..satu hari mesti aku dapat gak aper aku nak walau x sepenuhnyer...i'Allah....Takbir..Allahuakbar!!
azam tahun baru??
erm rasernya azam thn lepas pun ader gak yg x dapat..xperla janji buat gak azam..aper azam tu ek..aper2 jerla...hehe...
harapan di thn 2009??
nak lebih berjaya...lebih dan lebih dan lebih...i'Allah..

Friday, January 9, 2009

Year-End Lunch 2008

4 comments
31/12/08-hari last utk thn 2008..tiap2 thn memang company aku akan wat mkn2 coz half day jer kejer...ermmmm mkn free saper x nak kan..so layan zass jerlaaaaaaa............

Tuesday, January 6, 2009

Langkawi Gedik Santai

3 comments

video

video

video