ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, January 15, 2009

Today is my mum's besday

Malam td aku sanggup tahan mata smp kul 12 semata-mata nak nyanyi epy besday kat mak..hehe..kesian mak coz terkejut tgh tdo..soryla mak ek coz dapat anak yg ala2 caca marba ni kan...hehe..tgh2 nyanyi tetiba ader plak satu suara sumbang tumpang nyanyi sama...saper lagi kalo bkn kekanda yg sebumbung dgn aku la...miss sheeenazzzzz...hahaha...
Thn ni umur mak genap 58..ish3..cepat tul..tp mak maintain younger tu..haha puji mak sendiri..aku nak kasi aper ek..erm3..nak kasi menantu x jmp lagi..aiseyyy...tgkla camner..sabtu ni nak jenjalan ngan za..kot2 la terjumper something special tp dlm palotak ni dah ader menda nak kasi...aper2 pun aku doakan semoga Allah panjangkan usia bondaku dan merahmati setiap aper yg dilakukannya..sayang mak...

-eeeeemmmmmmmuuuuaaaahhhhhhhhh.....-

6 comments:

Xianaz said...

cinabenggg...ader org tu ckp suara aku sumbangg...kiter siap dipanggil interview utk AF lagii...
well hepi besday mak teh...slmt dipanjangkan umur dan murah rezki..

anis's said...

yer ker...ish3...leh la nak tumpang glamer nanti ek..hehehe..

arfahadnan said...

kemsalam kat mak teh..
wish birthday sekali dari saya..

semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..

anis's said...

amin2 ya rabbal alamin...amma ba'..

asrullita said...

happy birthday mom..........

anis's said...

saper ek asrullita ni..x kenal ler..