ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, November 20, 2014

scene running and jumping #wedanisaman

Assalamualaikum...
Moh gelak2 layan gbr kat cni yer..tetiba raser nak share...selamat berawet muda uols :)

#Scene 1

kenapa semua senget camtu...muahhahaa...adik joe cam nak menari...hakhakhak...kak shanaz dah cam sakit pinggang...kakakkaka


gambar ni plak suami aku dah cam menari lenggok kiri lenggok kanan...kakakkaa...adik joe dah cam join marathon...tp pelakon terhebat tetap kepunyaan kak shanaz...hahahha...semangat ini yg kiter mahukan...hahahaha

 oiii..jangan tinggal aku..tu la agaknya kak shanaz ckp ms ni..kikiki..adoiii..lawakla ko kak..u make my day biler tgk gbr2 ni...hahaha

time ni aku berlari sambil teleng..camner laki aku leh melompat time lari??hahaha..ieyda and ana cam tengah kejar ayam..adik joe gaya nak ngepung ayam..pelakon hebat kak shanaz tgh stanby jaga ayam takut terlepas...kakakaka



hahahaha..ijal pun x leh tahan gelak tgk kitorg..hahahhaa...




 #Scene 2

 masa ni tukar tempat plak..adik joe ke depan...tapi tgkla gaya aku ngan suami aku..cam dh kena kejar giler2 jer..padahal org blakang x start kejar pun lagi...muahahhahaa..excited nak berlari...


 gambar ana paling lawak..dah cam peserta larian nak jatuh pengsan kat garisan penamat...kakakakka

gambar ni plak bukan main panjang kaki si amann..hahahhayg aku x paham kenapa ana lari ke tepi sana..ieyda cam dah tertinggal bus..hahahha

 pengantin pompuan fefeeling sensorang ...yg lain nampak sgt pura2 kan..haha


 kak shanaz tertinggal kat belakang..aku jer beria berlari time ni...amann dh cam melompat..ana dh skit pinggang..ieyda cam berlari pegang air dlm gelas.. adik joe nak merapppers tetiba..kakakkaa..



#Scene 3

 sila tengok muka kak shanz okeh..pastu tgk muka ana...kikikiki...adehhhh...korang memang lawak okeh..



 genggam erat tanganku...like this picture!!


 muker ana malu2 kucing...hahahahha...kak shanaz oh kak shanaz..

  
 suker main lari2 kan semua..kikiki

 masing-masing gembira dapat lari2 kan..:D



#Scene 4

 kitorg dh lari..diorg baru nak start...





 ieyda lari tangan camtu ek...kikiki..kak shanaz dh cam pelari antarabangsa yg nak smp garisan penamat...hahaha


 laju kemain husband aku lari sambil tarik tangan aku..sabar bang..kiter bukan kawin lari okeh..haha



 masa ni baru nampak semua lari yg okey..tak ke laut :)


 
 yeayyyyy...dah smp..:)




 #Scene 5

 kak shanaz -tgh menari chicken dance
ieyda - tarik nafas lepas
amann - tgh main piano sambil melompat
anis - dah koya duk atas angin
ana - ala2 pari2
adik joe - tgh lap tangan


  kak shanaz -terbang bebas
ieyda -masih menarik nafas dan lepas
amann - yeayyy...dah berada di awangan bersama isteri tercinta
anis - yeayyy...dah berada di awangan bersama suami tercinta
ana -feeling diva di awangan
adik joe - tgh mengumpul semangat



  kak shanaz -sgt seronok boleh terbang
ieyda -masih menarik nafas dan lepas dan terus mencari sesuatu yang hilang
amann - yeayyy...aku lebih tinggi dr yg lain
anis - oh bangganya pakai baju kembang2 ni
ana - dunia ini ana yang punya
adik joe - menari zapin budi



   kak shanaz -patah sayap
ieyda -terus dan terus menarik nafas dan lepas..adoiyaiii..
amann - bestnyer duk tinggi2
anis -eh eh...cam nak jatuh dh ni
ana -feeling diva di awangan dan terus mengeras cam patung
adik joe - akulah jejaka idaman gadis..lihatlah..betapa stylenya aku camni..haha



    kak shanaz -yeayyyy
ieyda -akhirnya aku berjaya yer kawan2..tolongg..nak gayut mana ni
amann - tgkla gayaku..hebat kan
anis - syioknyer main lompat2
ana - ader aku kesahkan semua
adik joe - yeahh!aku memang style okeh!

 
    kak shanaz - akak bebas anis..akak bebas..
ieyda - yeayy..boleh cekak pinggang smbil lompat
amann - yeayyy...terbang kaki stylo camni korang mampu ker?
anis - tolong tolong
ana - aku memang diva okeyy
adik joe - peace world!

 
    kak shanaz - akhirnyer setel semua...
ieyda - ya ampunnnn
amann - ngeeeeeeeeeeeee
anis - ermmmmm
ana - hok aloh la
adik joe - kasi peace satu!!



#Scene 6


 kalini babak suami mengejar isteri..i loikeee it!


main kejar2 sampai dapat..semangat berlari


 jomla abg..jom kiter balik..udah2 la main kejar2nyer..:)




amacam di sebalik tabir outdoor photoshoot aku...lawak kan..but..deep in my heart..u all memang everything..sepatutnya kak zana and arfah ader sekali dlm gbr ni..tp diorg malas nak layan..tanpa diorg mesti gbr ni x perfect...tapi serius..biler aku tgk balik gbr2 ni..mesti tergelak smbil berair mata..kikiki...walaupun dh 5 bulan plus aku kawin..tp cam baru jer majlis aku ni...doakan yang terbaik utk kami..semoga ikatan ukhwah kekal sampai jannah..aamiin...


assalamualaikum..:)


2 comments:

maryamnur aisya said...

Torbaikk lahhh

Khairuamisah Mat Said said...

opkosla...thanks u kt ana sebab bergambar cam diva...kikiki