ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, September 10, 2012

JumPer AaroN AziZ..:)

after i met aaron last saturday..my face can't stop smiling okeh..so happy..so falling in love with him but on his character jer la..lebih2 tarak okeh..buttttt...i can see my picture with him in all my thing..my android..my pc..my instagram..my twitter default picture..also in my fb..yeehaaaaaaaaa...seakan sakai disitu..tapi ader aku kesah org nak cakap aper..yang pasti aku dapat jumper aaron a.ka adam mukhriz a.k.a aariz a.k.a seth tan a.k.a malik...etc etc...hahaha...

bertuah jugak aku jd follower tegar si aaron ni..so leh tau aper xtvt dia..jumaat aritu aku terbaca dkt twitter dia yg dia dtg great eastern mall..aku x nak amik tau utk xtvt aper..janji aku nak jmp aaron..aku pegi ngan kak shim classmate aku..coz dia pun meroyan kat aaron cam aku jugak..so leh la meroyan skali kalo jmp aaron..ngeeeee...:)..aku pickup kat shim after she finished her class..class aku start next week..oh masa mentelaah sudah tiba..eh x nak citer pasal study..next entry jerla..;p


dekat kul 3 kitorg smp kat great eastern mall..keluar jer pintu lift terus dengar suara azwan ali duk lelong kek...pastu aku nampak rozita che wan..soo winchi..mata masih mencari aaron..dlm duk cr aaron ..si nadiya nissa a.k.a ain hawani duk sebelah aku jer..oh aper lg..terus suh kak shim snap pic aku ngan dia..pastu wife aaron si diyana halik ader kat sebelah hawa jugak..amik ngan diyana plak..aaron dah ader depan mata..mak aiii..raser nak peluk okeh ( oh cannot..nanti berdosa..plus kena lempang free ngan diyana halik..kakakaka)..terus mengharapkan utk bergbr ngan aaron..pastu maybe diyana perasan so dia panggil aaron..oh betuahnya raser...aaron dah berada di sebelah..so  smileeeeeeeeee...wink2...bahagia siot...sure ramai yg jeles..n aku sengaja nak kasi kwn2 yg meroyan kat aaron jeles jugak..hahaha...


sepatutnya yg beli kek jer leh bergambar ngan artis..so time ni kena la gunakan kebijaksaan okeh..aku tgu kek2 tu abis terjual baru aku pegi bergambar ngan artis2 yg ader kat situ..ngeh3...
so malas citer panjang..layan jerla gbr kat bwh ni..yg pasti aaron sgt ensem..sgt tough (smp kepala pun jd kecik)


 wife aaron sentiasa disisi dia..dats y la dia syg sgt wife dia..cun orgnyer..kecik molek..sama kecik ngan ain hawani...semangat melayan citer adam & hawa kan..haha

jangan jeles uolls.....aaron dah duk sebelah i okeh...wink2..^ _ ^

 so x mo citer panjang..hanya gambar menceritakan segalanya..hahaha..senyum dan terus senyum... :)




12 comments:

Anonymous said...

yolh tu

Khairuamisah Mat Said said...

yo la

Anonymous said...

hehe...anissss mmmuahhhh

Khairuamisah Mat Said said...

muah3..;p

Anonymous said...

anis xde citer baru ke..ari2 aku buka blog ko asyik muka aaron aziz jer tgk.... de ur frenz eila... heheheh

Khairuamisah Mat Said said...

citer byk..tapi x der ms nak tulis..banyak kejer lor

Anonymous said...

plok......suko baca bilo ko tulih....

Khairuamisah Mat Said said...

yer la mek lah wey..nanti aku free aku ngarang ek..;p

Anonymous said...

yolah aniss..............sibuk study erk...

Khairuamisah Mat Said said...

kejer n study seimbang..
eh leh letak nama x kat bwh..
at least tau saper..;p

eila said...

ahhaha...biar lah rahsia anissss....biar jd teka teki..selamat hari rayer aidiladha

Khairuamisah Mat Said said...

aku tau ko..sajer jer..slmt ari ry aidiladha eilah..miss u so much!!