ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, December 10, 2015

Jom try Eliss Tropical Collagen (ETC) by ELISS untuk SAKIT TAPAK KAKI

0 comments
 







SERIAU BILA NAK P.I.J.A.K
********************************************
Keadaan kaki bonda makin lama makin teruk. 
✔ Jalan terhenjut
✔ B.i.S.a, K.e.b.a.S, N.g.i.L.u
✔ Nak S.O.L.A.T susah
✔ Nak bangun paut kat dinding
✔ LUTUT sengal
✔ MenCucuk jer TAPAK KAKI




.
Bonda dah jumpa doktor, dah buat injection, urut pun dah, tapi kaki ni duk macam tu jugak.
.
Bonda nampak iklan collagen rawatan tapak kaki ni. Testimoni nmpk semua mujarab. Betul ke ni? Dah macam2 dah bonda try. Tak pernah menjadi. Tapi hati bonda kuat suh cuba jugak. Apa salahnya mencuba. Kita berikhtiar kan.
.
Bonda terus kol Anis. Order collagen tapak kaki ni. Sebulan bonda try, alhamdulillah sakit kaki kurang, dah bleh solat macam biasa, bangun pagi pun ringan jer badan. Alhamdulillah. Bonda bersyukur sgt2. Umur dah 50an ni... sihat tubuh badan untuk beribadat ler yang diutamakan.
.
Apa istimewanya ETC?
==================
✔ lebih sihat d.a.l.a.m.an dan cantik luaran.
✔ Buang t.o.k.s.i.n dari dalam badan
✔ membantu kita d.e.t.o.x
✔ pulihkan s.i.s.t.e.m d.a.l.a.m badan terutama buah pinggang, h.a.t.i, penyeimbangan h.o.r.m.o.n dan perjalanan d.a.r.a.h.
.
ETC tak perlu bancuh.
Ambil terus ke dalam mulut.
Hanya 11 kalori dan T.I.D.A.K meng-GEMUK-kan.
.
============
📞NAK CUBA?
============
Contact Anis Sekarang. Anis nak bagi HARGA PROMOSI.
.
➳ Kami pos seluruh Malaysia. FREE Postage
.
✍ WHATSAPP "KAKI" to 0129579692
✍ WHATSAPP "KAKI" to 0129579692
✍ WHATSAPP "KAKI" to 0129579692
.
Jangan lupa code promosi "KAKI".
Tak wasap tak dapat harga promo.
.
✔STOK TERHAD UNTUK HARGA PROMO.
✔KAMI OFFER UNTUK 200 ORANG PERTAMA SAHAJA.







Wednesday, November 18, 2015

Jom Cantik Bersama ELiSS Natural Advanced Face Serum supaya jd makin berseri 200%

2 comments
Assalamualaikum uols..

Dah lama ahkak menyepi kan..almaklumlah bz ngan kehidupan seharian plus dah jd ibu..penat x yah cakapla..tapi ahkak kena maintain kuat gagah and sado..sado tu tukar jd kental la yer.. kalo tul2 sado kang lari plak husband ahkak..hahahaha

dalam diam2 ahkak..ahkak aderla try new produk by eliss..produk ni kawan baik merangkap ex-roommate ahkak kt uitm jengka dulu..ahkak ni bkn jenis semprono jer nak main try2 produk okeh...dulu akak pakai sf beauty..but skrg ahkak dh malas pakai sebab asyik kuar yg tiruan jer..now ahkak stop..and risau gak nak try produk by my fren ni..yerla dah nama produk baru..bukan leh caya sgt pun..tapi kalo x try mana nak tau kan...so ahkak try la..first bottle x nampak sgt..tp ahkak gigih time tu..sebab nak tgk keberkesanan kan..kalo x ok mmg akak dah hentam kawan ahkak tu..almaklumlah mulut ahkak ni laser jugak kalo ngan yg kenal..hahaha..laser2 manjer jer..so masuk botol ke 2 dh nampak skit..plus cerah..now akak rasa produk ni diakui berkesan walaupun x secepat produk yg hakis kulit..

x kan ahkak nak cantik sorg kan..meh akak share ngan korang jugak..leh la kiter cantik bersama..mana la tau nnt pengasas nak wat gathering pemakai produk eliss..lehla kiter wat peace jugak kt pipi kiter sama2 kan..hahaha.. #janganpklebihokey

harga sebotol RM120 dah termasuk postage...

kalo nak kesan lagi kebabom pakai sekali ngan cleanser dia..harga RM65 sebotol tak termasuk postage tau..postage RM7(SM) RM11(SS)

kalo uols nak jimat beli set terus..SERUM + CLEANSER
Harga kasih sayang ahkak kasi... RM165 termasuk postage









_____________________________________________________________

Segala pembayaran adalah seperti bawah :

Bank in info:
--------------
Nama bank: MAYBANK
Acc name: KHAIRUAMISAH BINTI MAT SAID
Acc no: 156141337840

Nama bank: Cimb
Acc name: KHAIRUAMISAH BINTI MAT SAID
Acc no: 7014408174

Kalau online transfer masukkan email: anismsaid@gmail.com

Lepas bank in sila snap dan pm resit pembayaran.
Then bagi detail nama, alamat dan no phone serta akaun bank mana yang anda bank in.
Bank in before 1pm, kita pos hari yg sama (hari bekerja). Poslaju. Biasa 1 day jer but depends on posmen area sis. Kelewatan posmen diluar kawalan kami.

Jika barang tak sampai dlm tempoh 3 hari, mohon anda hubungi kami.
Tracking no admin akan update ke wasap sis secara personal.
_______________________________________________________________

Produk ni mmg kesan dia mengujakan..pada ahkak la..lembab jer kulit..nak laga2 pipi ngan pipi baby pun x terasa beza sgt..kikiki..

So aper tunggu lagi..Meh order ngan ahkak sekarang..takkan nyesal punyer :)

Sebarang pertanyaan atau aper2 la yang berkaitan ngan produk ELISS boleh terus:

wHatSaPP 'SKINCARE' ke 0129579692
wHatSaPP 'SKINCARE' ke 0129579692
wHatSaPP 'SKINCARE' ke 0129579692

________________________________________________________________

Meh kiter baca apa sebenarnya ELiSS Natural Advanced Face Serum (ENS) ni:


ENS mampu menembusi ke dalam ketiga-tiga lapisan kulit dengan cepat dan berkesan. ENS dihasilkan dengan bahan-bahan semulajadi untuk merawat kulit dan mengecilkan liang roma. Serum ini boleh mengoptimumkan pertahanan kulit dan melawan proses penuaan, merawat bintik-bintik hitam, menegangkan kulit, mencerahkan, memperbaharui keanjalan kulit, mengurangkan garis-garis dan kedutan, mencegah jerawat dan menghalang pembentukan melanin (pigmentasi).

Cara penggunaan:

Tekan 1 - 2 pam serum ke tapak tangan. Pada kulit yang bersih, sapu serum ke seluruh permukaan muka dan ratakan. Tepuk perlahan-lahan permukaan muka anda untuk setengah minit bagi membolehkan serum meresap dengan cepat ke dalam lapisan kulit anda.

Nota: Seperti mana-mana rawatan, kesan selepas menggunakan serum akan berbeza dari seorang ke seorang.

ENS is able to penetrate into all three layers of the skin quickly and effectively. ENS packed with natural ingredients formulated to soothe the skin and dramatically minimize pores. This serum can optimise skin defences and fight the aging process, treat dark spots, make skin firm, brighten, renew skin elasticity, reduces lines and wrinkles, prevent acne and inhibits melanin formation.


Direction of use:

Press 1 - 2 pumps of serum into open palm. On clean skin, apply serum all over your face and then blend lightly. Gently tap the surface of your face for half a minute to allow serum to be absorbed quickly into the deeper layers of your skin.

Note: As with any treatment, how soon someone see results after taking serum will vary from person to person.



Coretan Pengasas:

Wajah adalah bahagian yang paling utama untuk diberi perhatian yang lebih oleh setiap insan. Untuk menampakkan wajah sentiasa segar, berseri dan menyahkan garis-garis usia, lahir lah Eliss Natural Advanced Face Serum. Serum ini dikeluarkan untuk kulit wajah yang kering, kusam, jerawat, parut jerawat dan juga jeragat. Kajian khas dijalankan untuk penghasilan serum yang berprestij ini dan saringan juga dibuat oleh saintis tempatan. Kajian dibuat oleh pihak Sirim dan serum ini sangat selamat untuk digunakan.

Wajah yang cerah dan berseri adalah impian setiap wanita. Bagi saya yang tidak suka ber'makeup' ni.. cukup sekadar berSerum selepas mencuci muka setiap pagi dan malam untuk tampil berseri sepanjang hari. Ianya mudah, menjimatkan masa dan yang paling penting efektif.

Serum ini sesuai digunakan di semua peringkat umur seawal umur bayi. Ia bukan sahaja untuk wajah, ia boleh juga digunakan di bahagian anggota badan yang lain yang mengalami masalah kulit yang kering, gatal, ruam, ekzema dan sebagainya. Kandungan utamanya ialah rumpai laut dan juga timun mampu melembapkan kulit dan merawat kulit dari dalam. Texture serum yang ringan dapat meresap ke dalam kulit dengan cepat dan yang penting ia amat selesa digunakan dan tidak berminyak.

Kandungan: 30ml


======================================

✿ KELEBIHAN ELISS NATURAL FACE SERUM✿
======================================
✔ Mencerahkan
✔ Melembap
✔ Menggebukan
✔ Menghaluskan
✔ Anti penuaan
✔ Meremaja sel kulit
✔ Anti kedutan
✔ Anti oksidan
✔ Perlindungan UV
✔ Bebas Paraben & Toksik
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔ SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA